2020. március 22., vasárnap

Édes élet

A hőlégballonozás a bakancslistámon szerepel....
De egyelőre ez marad vasárnapra.)-és egymagamban.

Gyerekeim továbbítottak egy üzenetet...és letették az asztalra....egyből értettem a célzást,de nem unatkozom!!!!!😉


....egyelőre 6.napja #otthonmaradok#

-főzök,mosok,fertőtlenítek,filmezek,színezek,netezek,jógázom,blogot írok....takarítok,erkélyen"lógok".Este tapsolok,chatelek a 💓-el,a diabbal úgymond nem foglalkozom,nagyon karanténos a helyzet,aggódom inkább a sok mozgásnélküliség és a csaklógokegyetaszerelmemmel kijárások M esetében és az ezzel járó nézeteltérések korrigálását próbálom túlélni.

És fotókat nézegetek....Majd 2 éve 3000 km egy motoron 6 nap alatt.Livigno...Davos....ami igazán megérintett.És nem bánom hogy a felajánlásra igent mondtam akkor és most is állítom,hogy ÉLNI kell és megadni magunknak a MÁBAN mindazt amit ki lehet hozni belőle!

Szabadságra vágyom,napra,fényre,km-ekre.Én aki örökmozgó menős típus vagyok...nehéz a maradjotthon.De most maradok,és várok és kivárok.

Az élmények tartanak életben és azok az élmények amik várnak még majd rám!
Hiszek a vonzás törvényében .És most is pontosan kell gondolnunk!Pontosan,mert pont úgy fog megvalósulni ahogy elgondoltuk.

Picit most nehezebb álmodozni,de gondoljuk el mennyi-de mennyi teendőnk van még az életben!!!


Vigyázzunk a vércukrunkra!!!!Még valamennyi Eritritol van itthon,de hamarosan azt is be kell szerezzek,nem lehetünk itthon Eritritol nélkül!!!! 

Édesen szeretjük élni az életünket!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése