2020. március 20., péntek

Mozogj otthon is!

                            https://www.youtube.com/watch?v=HmLdWMG6q7wVan az a túlélés ami....kell...szükségszerű...találjkivalamit,oldd meg!És jól oldd meg!

Nyáron a 💓-el Triesztbe készültünk.Nagyon.Szeretjük Olaszországot és Trieszt volt az a város ami még nincs messze..és a kastély,a szívünk csücske...Tervek,kempingek,forintok.....már nem aktuális.Sajnos.Nemhogy Olaszországba nem jutunk el,de egymást sem látogatjuk.Csak online!!!Ő dolgozik-kell-és így nem engedem hogy hazahozzon nekünk bármit is...Most óvatosnak kell lenni!!!!Én ha már karanténozom magamtól akkor ne legyen kockázati tényező!
Hát nem egyszerű nekünk akik világjárók vagyunk és menni szeretünk!Otthon van eszköz mozgásra....evezőpad,súlyzó,jóga felszerelés,hasizomerősítő,karizomerősítő,lépegető,sz.bicikli,fitness labda,hinta....és van egy erkélyünk is!
...ahol most a levegőzést oldjuk meg.

A mozgás kell!!!!A diabetesben meg:szükséges is!!!!

Az ovisaimnak,jógásaimnak meg ajánlok mindig játékokat.Mozgásra nézve is!

Látszik a hivatástudatom itt is!Remélem nézik majd a minősítésemen is ezeket a megmozdulásaimat!😊😁😂

Jógázom is otthon.Online.Kell a feltöltődés.Ja és addig arra a 90 percre van "szabadidejük "a gyerekeimnek,hogy biztosan nem megyek a szobájukba.Pl online óra M-nál:"kérsz ubisalit???"Jah,erre is figyelni kell!
És az én-időre is,hogy mindenkinek legyen része benne!!!

Nyugalom,béke....

Legyünk erősek,maradjunk otthon és találjuk meg eszközeinket otthonainkban ami jó lehet valamire!!!

Ui.:Mikor a polcról levéve minden nap más bögréből tudod inni a reggeli tejeskávédat.,mert begyűjtötted a kijárásod idejében,azaz az életedben,hát....vanboldogságamindennapmásbögremiatt.mert változatosságot eredményez!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése