2013. október 29., kedd

életmód

Volt ma egy futásom,csak 20 percem maradt,hogy M után vigyem az edzéscucc-ruhát.És.....még a tetejében stopperelt is,mennyi idő alatt teszem meg az utat.Edzés kezdetére ott volt a ruha.....Az tény a ch-k az alapfelszerelés a cukortáskában vele volt!!!Nézzük a dolog jó oldalát????

Fáj a lábam a sok menéstől.Ma munka után megittam egy kávét és irány a posta.Megjött a közgyógy kártya.4 hónap után!Azt hiszem:nézzük a dolog jó oldalát.

Közben intézem Kungfuka Canadai útját is...100g alatti a csomagocska így levélként megy...egy volt osztálytársam és kollégiumi szobatársam vendégszeretetét élvezi majd,aki nagyon szívesen fogadta a felkérést!Örök hála,már most be vagyok sózva..követem majd az útját a posta.hu-n,mivel nemzetközi levél lesz...:)

Beszéltem így az edzővel,tehát jó is,hogy nem vitt cuccot???!!!Szóval mehetne meccsezni,a sportorvosi-n kéne még ez-az...igazán ez nagy szó...és hatalmas lenne így cukorbetegen is!!!!!Rajta vagyok az ügyön!!!

F.tett fel egy receptet a Sweetmami csoportba a facen,meg kell csinálnom,Kaptam ajándékba diót...Remek és köszi F!!!!!!!:)

A betegségek összefüggnek a mindennapi élettel.Most,hogy kutakodok a témában....egyre inkább látom a tudományos magyarázatát.Pl tavaly az egyik fülemre megsüketültem szinte egyik napról a másikra,kórházban kötöttem ki.....Most ebben az időszakban szintén-nem szeretem az őszt!!!-a lábfájdalmam--igen-igen a sok nyomasztó teher cipelése:nehéz,a talpra nézve......Amikor a barátok is szublimálódnak,csak mert igen problémásabb lett az életem.És visszakanyarodva a stresszhez és a mindennapokhoz:akár cukorbetegséghez is vezethet!!!!Egy egyensúlyt kell fentartani,a lényegtelen dolgokat lényegesre cserélni és amit nem kell észrevenni azt figyelmen kívül is kell tartani.És nagyban mi magunk döntünk ezekben,pl nézem a Titok c filmet,a vonzás törvényéről.Nagyon igaz dolgokra hívják fel a figyelmet...Sokat olvasok,hihetetlen sokat nézek a témában infókat,és az étkezés másodlagos.Egy egyensúlyra kell törekedni!

És igen ide tartozik a cukorbetegsarok blogba!Mert mikor S.Norbival beszéltünk az update Taxiban ő is mondta az életmódváltást amibe sokminden beleérthető.Nálam ezért lettek:Kungfu világkörüli útja,a sok piknik étkezés a városban itt-ott,van bkv túránk amikor céltalanul bejárunk helyeket.Minden hónapban valami adományunk van valahová.jelenleg a Tűzoltó utcai kórháznak adományoztunk játékot.Tea adomány volt előző hónapban hajléktalanoknak.Augusztusban a használt gyerekruhákat adtuk oda egy rászoruló családnak.Minden hónapban van szelektív gyűjtés mikor célzottan bedobáljuk-idő hiányában ez csak havi szinten még...
Állatmenhelyre dobtak be a gyerekek a zsebpénzükből...és ugye Junior örökbefogadása is egy nemes cél érdekében...

Kívánok mindenkinek hasonló életmódváltást,stresszmentes mindennapokat,így betegségkerüléseket!!!



5 megjegyzés:

  1. Imádlak olvasni. :) A receptet szívesen... Isteni, tuti fog ízleni... :) Hajrá, várom a beszámolót:)

    VálaszTörlés
  2. Mostanában "formában"vagyok,szerintem akkor lesz olvasnivaló bőven!!!Köszi Fanny!!!Hízelgő szívemnek!Lesz sütés a napokban!!!Fotóval!Köszi a receptet!!

    VálaszTörlés
  3. Én háromszor olvastamel! No nem azért, mert elsőre nem volt érthető. :D De még mindig csak augusztusnál tartok, húzok vissza azokat böngészni. :P

    Jelentkeztem a csoportba, ha nem gond. ;)

    VálaszTörlés
  4. Egy nagy gondom van, tabletről nem tudlak olvasni.:( Valami olyan van a blogon, amitől vírust jelez a gép. :S :(

    VálaszTörlés
  5. Utánanézek,valami nálam sem stimmel a bloggal,már vacakol pár hete....Köszi az észrevételt!!!!

    VálaszTörlés