2013. október 25., péntek

Mókuskerék

Jó az ébredés......ösztönösen,mert nincs kerék amibe beleállok és forgok vele tipi-topi,hanem elég csak fölkelnem....és amint kiteszem a lábam az ágyamból máris hörcsög-kerékben érzem magam,megállás nélkül...
de a mindennapi kávém,így mosolyog le rám....ébredezés...nekem nincs Yoda mester az elemes hangjával,nincs piros bohóc orr,nincs madárcsicsergés és nincs illatos kávégőz..ami felébreszt.Hogy legyen,ahhoz meg kell keressem Yodát,fel kell vennem a bohócorrot és tükör előtt szerepelni,ahhoz ki kell nyissam az ablakot,hogy halljam a madarat-elég jól zár és hangszigetel-és a kávé...hm...nekem még nem főzi meg senki és hozza az ágyamba....Tehát ösztönösen:felkelek.

Van az Omega-bolha csapat,aki segít a gyerekeknél.A bolha ugye csíp..
Egyik ismerősünk-G-elnevezése alapján jött az ötlet,ez csikizést jelent...ha kell 1 bolha is tud szolgálatot teljesíteni,de mikor füttyentek a csapatnak..abból lesz csak a móka reggel a paplan alatt,fölött...
Így nem rám mérgesek,hanem a bolhákra:Omega Bolhákra.
 
 
Beszkennelve a vc adatok,küldöm a dr.nőnek.Hétfőn kontroll...éjjeli mérések előzik meg és vasárnap minden érték feljegyzetelését meg kell csinálni.Itt a Tűzoltóban ez lesz az első kontroll,kíváncsian várjuk.
 
Ide P is jön.Célzottan.Áthaladunk a leukémiás osztályrészen......ki kell,hogy beszélje magából a témát.Ugye generálom,ezért ma az a feladat,azért némi szakmai oldalt böngésszek a témában,minden eshetőségre,a pónik haja nem nő ki...de így sem maradhat a dolog.
 
Ma paradicsom leves,bazsalikommal,majonézes kukorica,sült p.mellel és tervezek még túrós rétest is.Ha kapok sütőtököt azt is sütök,egy muffin bizti jó lenne a következő hétre ch-nak és a zabos müzli almával,ez is elkészül,a kis étkezések 15 ch-jának kiváló,és nem gyors felszívódású,nem is volt hipó mióta bevettük az ételek közé.
 
Vezetek egy füzetet,mikor mit eszik és ahol kiugrás volt ott jegyzetelek mit nem fog már enni.
 
Praktika még:egy kamasz lehet este összeírja nekem mit enne,de másnap merőben mást kérne.Így mindig lehessen alternatíva.A készleteket jól fel kell tölteni..
Hónap végén iggggazán gyomorforgató egy vásárlás,de ch meg kell...
 
Irány:vásárolni!
 
Ui:Tegnap végigolvastam Cukihercegnő blogját...
Ezt Neked küldöm Drága Hercegnő!Pici adag,de díszes és pont Neked készült!
 
Anyának:a kenyér faragható-Slimm,a perec Tescoban kapható,Bio,sárga zacskóban,és a répa...karikákra,egy csepp lekvár az epresből amit szeret.Hm,szerintem imádni fogja!
Üdv:Sweetmami

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük Drága, kipróbáljuk!!! Főleg, ha kapok végre fruktóz nélküli lekvárt... vagy rendelek... vagy készítek. ;)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk a lekvár:Nagyim ledarálja a gyümit....,aztán semmit nem csinál vele,légmentes....gyümi ch-ját számolom ls Eritritollal keverem össze.m szereti gofriba,palacsintába,kenyérre....

    VálaszTörlés