2013. december 22., vasárnap

Műsor-közben vacsi

Ma egy picit P ről szól a nap,legalábbis kidomborodik majd.Ez már ráfér,mert megfogalmazta:M-t jobban szeretitek,mint engem.....
Hát ma tánc,az imádott tánc!Persze 18 órakor.Inzulinadás!!!!Megint módosul picit...Ez az élet,itt már értem,hogy miért kell megtanulni MINDENT ami praktika lehet a cukorbetegség kezelésében.Hihetetlen eü-t végeztem annak idején.Nem szerettem.Utáltam.4 év kínlódás.És most,rengeteg minden előjön,HASZNOSNAK ítélem meg a 4 évet!!!!A kórházi gyakorlatozások,az injekció beadása,felszívása,a gyógyszertan mind-mind visszacseng!Ez a VONZÁS TÖRVÉNYE!!!!Így kellett lennie.

Dédi jut eszembe erről a horgolt balerina mamuszról.A tánc ruhákat is ő varrja Petnek amiben itthon pompázik.A Kolibriben pedig már profi ruhában táncol.

Ebben minden benne van....
Azért ha idetennék egy evés közbeni fotót...rontana a helyzeten.

A fehér hattyút már eltáncolja,úton a fekete hattyú szerepért.....:)

Imád szerepelni.Még oviban,egy édes kis műsorban.Itt jó közösségben volt,felnőttek is értették a nyelvezetét,az étkezéseket megoldották...piros ebédnél Királylány nem kellett tányért vegyen....:))))De pl elkészítettem az ubisalit,mert a napokban rendelte,hogy enne.3 ubikarikát megevett,de hasmenése is lett...Valami tolerancia csak van...Nem annyira megjátszott ez a nemevés...
 
 
Akkor ma a vacsira is ügyelni kell.Karácsonyi Kolibri Műsor lesz.Közben enni nem illendő,de kell.Akkor megteremtjük ennek lehetőségét,valami 50 ch praktikus vacsival.
És hogy miért kell a tervezés?Hát ezért.pl.
Előre 31-ig készen van a menü.Hogy miért?Mert a szükséges ch-kat  meg kellett venni hozzá!Kicsit elfáradtam ebbe,nem volt egyszerű feladat...de talán majd ez is rutinszerűbbé válik.
 
Van kedvelt étel,azt átvariálni,számolni.És ugye vendégségbe is megy M..így arra is gondolnom kell,hogy a húst eheti,pl sült csirke,kacsa stb,de a köretet itthonról viszi.
Tettünk egy próbát Norbi áfonya-bodza lekvárjánál.Nem emelt cukrot,így felhasználhatom husi mellé is:)
A Diet üditőt most próbáljuk meg,ez ünnepekkor lesz csak,ha nem emel cukrot.
Vettem óriás kiflit,nem éppen cukorbeteg diétának,mert hatalmas...de a mákos guba belőle lesz,legalább az érzete meglegyen,hogy kb 1/3-nyi óriáskiflit evett:)
Este jövök a táncos fotókkal és a vacsival,hogy oldottuk meg:)
Szép napot Mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése