2014. március 7., péntek

belvárosi beszámoló

Ha azt nézzük elment az egész nap.
Magyarországon mit jelent egy időpont?Semmit.
Mindig a pénzesebb emberek jutnak előrébb,mindig pozicióban is és a való életben is.
Ezért a lányokat-két lányzót vittem,a magamét és egy kölcsön táncos lányt-nyugira intettem.Lehetőség szerint elfoglaltuk magunkat.4 órás művelet lett a 2 órás megbeszélt projekt.

A belvárosban is tapasztaltunk furcsaságokat,tehát megállapítottuk,semmivel nem jobb mint a Havanna!
H mesélt nekünk arról a suliról ahová ő jár...és megállapítható volt,semmivel nem jobb,mint akár a Kondor iskola..Mindenhol előfordulnak a szocializáció által előforduló anti-szocializációs jegyek:)
(csak a lélek megnyugtatására jó volt ez így)

A ruha szép lett...Kiterjedt,egészséges saláták...Érdekes koreográfia léesz minden bizonnyal:)

Ezalatt m suliban és mire hazaértünk már kosár edzésen,tehát jelezve:nincs bokasérülés.

P és én még pénteki Tescozást bevállaltunk,jaj nem kellett volna,milliónyi ember,mintha mindenkinek sos lenne az étkezés időre és a pénztárnál iszonyú feszültség...

Sikeresen korpás kenyeret vettünk,m cukra nem megy fel ,ugyanis a néhai kifli,zsömi bepróbálkozás nem sikerült,ugyanis kopogós,iszonyat árút nem vettünk meg..már többször ezt tapasztaltam.A tescos Kornspitz ehetetlen az Aldissal összemérve ég és föld.....Na ezért nézd meg mit hol veszel..

Emléküvegembe bekerült:elkezdték építeni nálunk az új boltot,alig várom.(cba)Időt nyerek,nyugit nyerek,és talán pénzt is.Megfizethetetlen lesz,hogy alapvető élelmiszerek tőlem 2 percre elérhetők lesznek!!!Boldogság!Eddig 4-5 boltból ollóztam.
Max akkor megyek máshová,ha új ízt szeretnénk.De jó lesz ez így nekem,annyira feltölt!!

Hívott a foci edző..miért hagyta abba M a focit.A vétó jogot nem értette.Hihetetlen.
Mivel cukikának hívta M betegségét...nyomós érv és a fehér úti pálya biztonság szempontjából nekünk nagyon nem pálya....12 éves gyerek még ne gondolkozzon ennyire nagyban.Elúszott a leigazolás...de sajna a vétó jog él.Keresünk más alternatívát egy diabos sportos tehetséges fiúnak.Nem a sportmegvonás volt,hanem a távolság...Nem kólicálhat messze,max 1 kerületet léphet át..szerintem ez így reális.A kosárlabda így működik és működik.Suhajda Gabriella név,szerintem kiírtam,mert ő példakép lehet és kordába is tartja a fiúkat,csak tanulnak tőle a fiúk!És megtanulnak kosarazni is.M kerületi kosárlabdában nagyon jó helyen áll...Imádom!

Pótvacsival feküdt le,ezért meg mégjobban imádom,tudott kontrollt tartani.A meglepi bónusz kókuszgolyó várt rá,nagyon krémes lett és isteni!6.9 ch/db,2 db ilyenkor lecsúszik este,bár 2 ch.-val több,de jó cukornál ez engedélyezett!

Ma milánói a rendelés és diab találkozó.....jaj de várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése