2014. március 19., szerda

Táskavizit

Tegnap szülőit tartottam....persze szóbakerült a cukorbetegség....valahol tudat alatt-így jött ki....és a végén a telefonom is megcsörrent,hogy negyed 7,ugye hol a helyem???Hát otthon.
Ítt elmondtam,hogy sajnos ez a helyzet,sajnos lesz olyan,hogy telefonálok és lesz olyan,hogy vc értéket kérek a Fiamtól telefonon.De Főnöki engedélyem van.Valahol tudni kell,hogy a másik is ember és bizony nehézségekkel kűzd néha...

De fegyelmezett és nagyon jó légkör volt....a kolléganőm szépen beszélt az ételek fontosságáról,a mit miért nem eszünkről..ezt a részt mindig ő mondja-szépen-nekem itt hivatott mondani szépen,néha kevésbé szépen a magamét és a tapasztalatokat.Van:

Tegnap még este szúrópróba:táskavizit P-nél.Atyaég,vinnyog,szirénázik és takargat.Ehhez már leültem,nem lesz rövid a dolog.

Sírásba fulladt,ő is én is.Üres Tic-tac-os dobozok,csokipapírok.És még megtaláltam az anyáknapjára vett gyűrűt is a táskában,amire jogosan ő heves zokogásban tört ki...
Megbeszéltem vele,hogy ételt és italt csakis akkor hozhat a szobájába ha tudok róla.Belement.És minden nap táskavizit és minden nap tolltartó vizit.hetente szekrényvizit.
A szívem megszakad.Tegnap otthonfelejtette az uzsisdobozt és így én vittem be a suliba mikor mentem dolgozni,de beszélni tudtam a büfés nénivel.Nem tiltottam meg m nak se és P nek se.Nem a büféstől fogom elvárni,hogy betartat-e szabályt a gyerekeimnél,csak beszélgettem vele picit:)Szerintem ezt sem árt néha,de megyek még az igazgatóhoz is majd,mert van egy sporteszköz amit javasolni kéne neki,ha van rá mód éljenek vele,egy nyári élményünk kapcsán,és névjegyet kaptam,mivel Havanna ltp-te hivatkoztam és bizony itt elkél a jó sport,a sok sport és kell a gyerekeknek az élmény.Talán az Igazgató urat meg lehet majd környékezni büfé ügyben is,hogy legyenek alternatívák és mi az amit végképp nem kéne.Én megyek egyszer,kétszer....de lehet sokszor:)

Mindenesetre sírós hangvételű táskavizit volt P-nél de már látom bánja,hisz vínnnyog jelzi valami megint nem stimmel.Tehát már tudja mi az ami probléma.Na ezután kéne a pszichológus.Nehéz lesz,mert Intézményektől is elvonják a pszichológusokat...de nem adhatom fel ismét....Valami majdcsak lesz..

M:ő nem fél,hogy vizitelek,ő már előre mondja mennyivel evett többet és mit evett.Aranyos volt,mert vett sport újságot,de chipset dobtak mellé-mondta ő így.Mit csináljak vele?-feltette a kérdést magának.Vigye el az edzésre és adja oda a többieknek?Hozza haza huginak?(anya szemme villódzna,nem jó)vagykidobja?Kidobta.De poénnak a végére elsütötte:de arra is gondopltam,hogy megeszem..edzés előtt vagyok-mondta.
Kidobta.A lehető legjobbat tette.Nem "mérgezett" mást.A Huginak sem jó ami neki se.És bizony a kukából kiszedhető az original chips de ott már a lehetőséggel él az illető megeszi-e vagy sem.és itt a kulcs:mindenki maga dönt!!!!!!!!

Akár így is lehet,játéknak.De itt még megették az én gyerekeim is,azért én is tanultam az élet leckéit.Bár m cukorbetegsége nem a nasiktól lett,de szervesen hozzásegíthette gyorsabb kialakulását a nasi is és a sok gyorsan elkészíthető étel.
Útkeresés P-val,azért tudunk mi együtt utat keresni:)És bizony meglesz abban a labirintusban a helyes út,én tudom!!!
Egyik ismerősöm mondta tegnap:online tescos élelmiszerkihordásra leadta az önéletrajzát:)
Aki olvas merje megcáfolni,hogy nem létezik a Vonzás törvénye???
24 órán belül egy olyan infot kaptam ami igazán kérdés volt bennem.
És tudom ezért kelek fel nap mint nap,mert létezik a Vonzás törvénye!És ami a fejünkben van..vigyázni kell-mert megvalósul!!!!!
Ez a kép egy kedves emlék,amikor az unokatesómékkel vásároltunk.Ők autóval voltak és felajánlották,hogy sokat el tudnak vinni,bevásárolhatok.Ajándék volt!!!!Ez még a diab előtti idő...

Amikor velem van a nyaralás:)))

Amikor velem vásárolnak:))))-kiállított darab...

Tesómmal nyaralnak

Tesómnál ez van:)

Amikor nincsenek velem a gyerekek:)

Tesómnál:)

Tesómnál a nyár..

Velem vannak:)

Ez még egy régebbi strand.Nem ette meg!Élete első és utolsó vattacukra,de rózsaszín!
Hétvégén meki:)M nak ch számolással,de előre megnézi mi mennyi ch amit enni szeretne...Bűnözés!-de léleksimogató,ahogy azt ott és akkor írtam!
Szép napot mindenkinek,jó vc-okat!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése