2014. március 3., hétfő

Isteni Ördögi golyók

Még a reggeli bejegyzést követően...16 feletti vc...Na igen,azért vagy 10 egységnyit letornázott éjjel az inzulin!

Iskolába menet:a két gyerek agonizált,ki így-ki úgy és bekapcsolódtam.Téma:az ördög vagy Isten osztja ránk a betegségeket.

Nem vagyok arra hivatva,hogy megmondjam a választ,de meggyőződés,hogy küldetésként osztja bármelyik is.Hogy mit kezdessz vele és mit adsz át másnak belőle.Szerintem egy kihívás,egy élet leckéje.És igen,szemüveges vagyok mióta járni tudok.Bizony sokat csúfoltak és bizony volt,hogy törött a szemüveg mert odavágtam...

M ASD-vel született.1 napos sem volt mikor odajöttek hozzám és közölték ASD-je van,Ultrahangra vittem még nem volt 1 hetes!És azóta is kezdetben gyakran,most évente szív Uh vár...Akkor azt hittem ennél rosszabb nem jöhet.És jött!

P olyan érzékeny,hogy óvatosan kell lennünk étellel,kozmetikumokkal és hajlamos a nemevéssel sokkos állapotba kerülni.Szinte védőhálót kell köré húzni,immunálisan erősíteni,amennyire befogadja az alternatívákat.

Sokan csúnyán néznek rám ha beteg a gyerek és nem viszem orvoshoz,hogy telenyomják gyógyszerekkel.Bizony a legeslegutolsó esetben adok be nekik gyógyszert!Leginkább abban bízok,hogy akarattal lekűzdhető bármi!Na persze az életmentő inzulin és ami életmentő az kell.De mikor vírusra is gyógyszereznek...Én 3 lépésben teszteltem a háziorvosomat a felnőttet,és a gyerek háziorvost is.
Az én orvosomhoz csak ne kelljen kerülni kategória,mert tőlem várta a mit írjunk fel....című epizód történt..A gyerek háziorvosban megbízom,sok esetben segítette a gyerekek felépülését de a diabetesben nincs otthon!Ebben tudom,hogy nem fordulok hozzá.Ebben a specialista sk.doktornő az aki segíteni tud...És ez akkor a járható út.Sajnos nem érthet az orvos sem minden területhez!Bár..de én sem értek minden részterülethez a munkámban,erre vannak a specialisták,a szakemberek.

Tehát ördög vagy Isten???Innen kanyarodtam el....
Biztosan nem véletlen osztotta ránk ezt az életformát!
És itt egy újabb Ördögi gombóc recept,kókusz híján,de Isteni és akkor itt az Isteni Ördögi süti:)

Detki diabetikus keksz 1 cs,132 ch,3 ch nyi kókuszreszelék bele ennyi volt itthon,ez eddig 135 ch.Rum aroma,2dl kávé-granulátumból,édesítő nélkül,kakaópor 3 ch,a forgatáshoz is.138 ch,20 gombóc lett.7 ch körüli gombócok kezelhetőek!

Nagyon egyszerű 10 perces süti,de másnapra finom,hűtőben összeérik,keményedik!

Pikáns a kesernyés,nyers kakaóborítástól!De ízletes nagyon!

Akkor istenesen ördögien megyek végzem a dolgom,bár zombi vagyok az éjjelezéstől...de hajrá,sweet az ÉLET!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése