2014. március 10., hétfő

P-cukordilemma 2.

Na nem ilyen lett,de fehér bútorok rózsaszín kiegészítőkkel.Még nincs rendben a szoba,jópár doboz vár még átnézésre....(mindent nem írok le-nagyon durván ch-s dolgok és az édességek...hú)

És amiért még tart a dilemma és bizony szakpszichológust kell felkeressek,azt hiszem szükséges lesz.
Iskola után még be kellett ugrani 1-2 diabetikus cuccért és persze nem csak feltétlen azért,de közölte nem jön be a boltba,ő kint vár.P nem szokott ilyet csinálni,annál kíváncsibb...de rendben legyen...nem húzom az időt..megvárhat a bolt előtt.

Zavart volt mire kiértem és hazafelé is.
Otthon már nem bírta tovább és elmondta,hogy az iskola büféjében vett Kinder Buenot és a fele még megvolt a táskában nem akarta,hogy becsipogjon az ajtó a bejáratnál.A múltkor a vadi új kabát pittyegett és ez rögtön párhuzam a vett csokival....

És a szobája nem egy Buenos papírt rejtett itt-ott.Maoam,Tic-Tac és egyéb guminyumi izék.Kanalak itt-ott,gondolom a dugi pudingoknak.Nem vettem észre,nagyon profin űzte már.A nem megevett szendvicseket is eldugta és a mandarint-mivel azt mondta azt már megeszi,1 db-ot szoktam neki betenni.

Hát sírógörcs kerülgetett.De nem sírtam,mert akkor biztosan nem tudom megcsinálni a pakolást.

Nincs elég baja az embernek...
Nem tudom milyen meglepi vár majd még,de a hetet erre áldozom,hogy minden szabadidőmmel a rendre törekszem,de leginkább a gyerek lelkében.

A szívem megszakad és szakadok szét egyben,mert nem gondoltam,hogy még a bajra baj jöhet.

Azt hiszem ötletelek valami kupont P nak és beváltható lesz.Egy büfé féle,hogy lehessen választania.És mindig húzhat valami nasit,amit a tízórai mellé beteszek.

:)
 
Még pszichológust keresnem kell.
 
Szép estét mindenkinek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése