2021. január 12., kedd

Előrehozott...születésnap

Térbenésidőben nem tudsz egyezni még az otthon lévőkkel(lakókkal)sem!Így előre hozod a szülinapodat.Hurrá de jó is "fiatalodni".


Minden ami IKEA jöhet,hát most kaptam....💓💓És az utána következő beszélgetés volt nagyon-nagyon jó....mikor az ablakon át nézelődsz és látod a Budai hegyek fénypontjait,a Budai Vár kis kupoláját 2 mm- ben és a Gellért hegyet úgy 5 mm-ben.És közben azokkal lehetsz akiket szeretsz!🙏Ez utóbbi A SZÜLINAP!!!

-és mindeközben készülsz a csapó 4.portfólió védésedre úgy random-mód mert még maga a rendszer se tudja mit vár el tőled De Te hozd a 100%-ot!
Így kelek,így fekszem és 21 20 van főzésen,munkán túl vagyok,zuhanyozáson még nem:)-de nekiugrok egy pici P....nak,mert hoznom kell a jó %-at!😉Izgi valami olyat csinálni ami elvileg még kidolgozás alatt van....ez olyan mesebeli Portfólió.Van,de nincs-ha meg már lett,akkor jó legyen...
A vércukrom nekem ingadozik legjobban a családban szerintem,csúsznak a csokik az ez-azok lefelé...olyan kompenzáció-féle módban.

Ételek megrendelve 4 napra,ez is a Porfólió-készülés része.Ne kelljen boltot járnom,ch-t számolnom és vacakolnom este a konyhában.Megjegyzem negyedszer kezdem el ezt így.
Micsoda világot élünk!!!!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése