2021. január 14., csütörtök

Jobb ha nem szólsz hozzám-időszak

Rész-egész...Nagyjából ennyi.
Ez a munkám.
4.nekifutásra végülis 3 nap híjján de nekem már nem online lesz a minősítésem.Ma kaptam a hírt,hozzám kijönnek.
Maszkban,a legnagyobb pandémia idején....
No problém.
Nekem miért is jelentene problémát?
Kalapból kihúzásos alapon volt annak idején ki legyen a soros a portfólió írásban.Hát én nem hagytam hogy húzzunk,önkéntesen bevállaltam másnak ne kelljen.Hát úgymond mártír szerep itt van az eredménye.Negyedszer futok neki és most a járvány idején full létszámos ovis csoportommal,úgymond nem kevés struktúrális és szerkezeti átalakítás közepette %-nak...A fejem felett tetőt szigetelnek,fúrnak egész nap,a villanyszerelő áll a létrán,a számítógépes szakember megpróbál netet varázsolni majd kb tavaszra....betonoznak az épületben...a dajkák 18-ától új munkarendben kezdenek dolgozni és hát most 1 hónap probaidő indul..mikor is nem máskor????Hát pont most.
Pedagógiai asszisztenst az évben nem láttam pedig nálam van 2 SNI gyerek nem kevés kóddal!És ez még csak egy szelet a sokból.....Optimális minősítési időpont!
Aki tudja miben vagyok most és az ovi-építkezés mit generál már hónapok óta az életemben...az csak annyit mond:részvétem!

Semmi nem optimális a jelen helyzetben a minősítéshez.

Egyedül kell végigcsinálnom a napot mert segítőm sincs minden egyéb ok miatt,pedig a legproblémásabb csoport az enyém.
No problém!

Iszonyatos utazással ünnepelném meg a sikeres védésemet,de sajnos Covid van....Hova is mehetnék????

Igazán ez most azzal jár majd,hogy egy perc időm nem marad....csak gépelés,csak szakma és mindent tutira jól kell megcsináljak!
És hajt az időpont....

Itthon eljön az ételrendelések ideje...a gatyám rámegy majd...de időt kell nyerjek a boltba nem kell annyit menni-vel és a főzésekkel.....

Ez az az időszak :mikor jobb, ha nem szólsz hozzám:)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése