2021. január 20., szerda

Teázás-és vágyak a teaházra

5 éve itt Velencében Cappuccinoztam Nővéremmel majdnem ez idő tájt...Most nem tudok szinte sehol máshol teázni/kávézni csak otthon.Van kávé kínálatom is otthon és tea kínálat is a tea dobozomban.De megjegyzem nagyon szívesen teáznék egy teaházban vagy meginnék egy jó kávét egy kávézóban.
Nagyjából erre vágyom!
És milyen messze van ez még...marad az otthoni szeánsz.Drága Covid....
Így az orosz héten is a teázás minden nap....

Csodálatos!

Most 4 napig Interfoodos ételrendelés érkezik.
Ch-számolt ételek 75%-ban sikerült ilyet választania M-nak.De az aranygaluskájuk elméletileg isteni így az is bekerült a listába...Hát garantált az aznapi cukor magas érték!

Vasárnap az orosz hét zárásaképpen kijevi csirkemell lesz ,fokhagymás burgonyapürével és túrós palacsinta desszertnek(blincsiki sztvaragom).
Ebből az ételből készül a hétfői menza ebéd is,így legközelebb kedden kell főzzek menza ételt.

Ma közös vásárlás volt M-nal....valami alakulóban van,mert így megkönnyíti mi kerüljön a hűtőbe és kapok ötleteket a mit is főzzek-re???

P. egy külön szám az étkezés tekintetében.Leginkább sima körettel elvan.Hihetetlen lassan étkezik és megnézi mit eszik meg!
Nem,azért a nasik sem csúsznak olyan könnyen.
Neki nincs háromszori fő étkezés.Amikor éhes csak akkor eszik.Viszont nagyon ügyel,hogy megfelelő folyadékmennyiséget igyon.Nem eszik húst.
Na vele vásárolni igazán különleges élmény!!!

És mivel nem kell főzzek így a mosogatnivaló is töredéke lesz csak a megszokottnak.
Ezt már szeretem időszak:)-és néha kell is ilyen.
Nem csak az én kényelmem miatt de a választhatóság miatt is.És nem olyan egyhangú,hogy mindig csak az általam készített ételt kell egyék.....

Sweetmami szabadságon-kitettem a táblát:)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése