2021. január 4., hétfő

Közös vásárlás-életmódváltás kezdete

Már tervben volt,hogy P-val vásárolni fogunk a héten...Mivel ő alig eszik meg ételeket így hálásan köszöntem ezt a jelzését felém....

Aztán M is jelezte ő is jönne.

Így aztán munkám után irány a bolt.

Kíváncsi voltam mit hoz ez a közös projekt.Megfogadtam semmi beleszólás,csak figyelek és hagyom a dolgokat maguktól zajlani.P nem volt éppen aktív ,pár dolgot vásárolt...avokádót,sajtokat,almát,kozmetikai pamacsot:)

M már merészebb volt.A kenyeret cserélte át más fajtára....és elmondta nagyjából milyen ételeket nem szeretne már enni és a ch csökkentés az alap legyen most.Az édesítős üdítőket lecseréli vízre.

A túrót leszavazták én azért vettem magamnak egyet.Zabpehely is bekerült a kosárba.Én örültem volna zöldségeknek(gomba,brokkoli,káposzta,karfiol)...de ez még nem valósult meg...

Több rízst fog M enni és hússal,azok változatos elkészítésével.Előre panírozott kész ételek kizárva ezentúl...

És még vettünk csipkebogyó teát,tonhalat-az olcsóbbik verzióból,paradicsomot és néztem az Északi hétre lazacot.4000 ft/kg.A halak is méregdrágán kínálják magukat.Brrrrrr.

Valami lesz azért és a Nővérem tanácsait megfogadva lazac lesz a felkínált étel....izgalmas lesz már az elkészítése is!A többi még titok mert Párom is olvassa a blogot és legyen már meglepi és a blog olvasók is várják meg a bejegyzést erről!:)

Érkezik a hó csütörtöktől.Hát....északi hét....havazás,hideg....és még a desszert hátra van😉-és egy-két körítés.Sarki fényt is látni fogunk???
                                                          

Érdekességeket is találtam Északról:




.
A közös vásárlásunk nyugodtan telt és picit közelebb kerültem az itthoni főzésekkel a valósághoz...-még azért van mit csiszolni hogy mindenkinek jó legyen.De jó volt a 2  nagy kamaszommal lenni picit.💓💓

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése