2013. július 8., hétfő

Az idő

Az idő jelentősége...

Bizony nagy ÚR az idő..
Minden az időtől függ,az étel elkészítése,az azonnali étkezések vagy a késleltetett étkezések...
Az Inzulin pontos időponthoz kötött adagolás szempontjából,naprakészen,mindig ugyanakkor,pontosan!
Az idő nem kérdez....rohan..ha nem ébreszt az ébresztő..lemaradtál..pótolhatatlanul!!!!!

Tudatos tervezés előzi meg a napokat,amit később heti lebontásban végzünk majd.
Mi az amit ennél M?És mikor szeretnéd azt fogyasztani?Mit kell ehhez vásárolni?Mi az a program amit esetleg módosítani kell?Éjjel kell-e mérni a vércukrot,mert akkor úgy kell időt állítani..ébresztőre fogni a vekkert...

Jó ha van pontos óra a kezeden,jó ha töltötted a telefonod és éppen nem a végső jelzéseit adja le,hogy tölts fel,mert le..me..rül..teeeeeeeeeeeem.

Jó,ha van egy Sweetmami aki nem szeret igazán sokáig lustizni reggelente,mert így tutira készen lesz IDŐre az ebéd és a többi kis fogás lemérve,kiegészítve finomságokkal.

Jó,ha reggelizni nem éppen akkor időzítessz mikor a Hugica a reggeli gabonapelyhét fogyasztja éppen nagy ropogtatások közepette...tehát célszerű külön étkezni,vagy hasonló ropogós reggelit számoltatni Sweetmamival..

Az idő az ami rendszabályoz,jelen esetben ezt mereven,betartva.
Minden embernek némileg ilyen napirend szerint kéne élnie,némi rugalmassággal.Az óra is jelzi,ha időt állítottunk és ébredni kell!-a szervezet is jelez ha úgy ítéli meg itt az idő:VÁLTOZTASS ÉLETMÓDOT,mert szükséges!.

3 megjegyzés:

  1. Anya miért ezt az órát tetted fel.Van jobb is. Amúgy nagyon jó

    VálaszTörlés
  2. Mert ez a megbízható óra...a telefonom........hagyott simán aludni éjjel..-megjegyzem már nem is volt rossz egy kicsit többet aludni mint 3 óra...

    VálaszTörlés