2013. július 21., vasárnap

hűtőtáska

....Volt pár óra szabadidőm-M vendégségben-így Aldit vettem szemügyre..a Kornspitz ott beszerezhető és a héten beiktattam kenyér helyett.
Nagyon csendes volt a bolt,talán 8 vásárló volt összesen,volt időm is nézelődni.
Egy hűtőtáskára akadtam,éppen beszerzési listánk egyik eleme volt....Minden okkal történik...egészen pontosan...
És ha már itt tartok egy mai történet a minden okkal történik dologról:


2000 ben egy karikatúrát rajzoltattam magamról,azon a nyáron.Egy sarokban Lilly szignóval,azóta is mindig a falon van bárhol is lakjak...
És ma reggel kinyitva láttam M Inzulin penjét-Lilly felirattal.
Ezen törtem a fejem már láttam valahol,mígnem az előszobában megláttam a fotót és rajta a piros Lilly szignót.
Furcsa érzésem támadt...M ezen a nyáron lépett be az életembe...
És így 13 év elteltével ...furcsa volt  meglátni ezt szignót...
 
(Biztos feladatom van ezzel...én így érzem-és hiszek is ezekben a jelekben:))
 
Itt megjegyzem vannak visszajelzések a blogról felém,hogy túl személyes,túl nyílt,túl naplós ,nem csak a cukorbetegség a téma.De hiszen ezért olvasod most is,ezért vagy itt és most a Sweethome-ban,mert kíváncsi vagy....megnézd mi történt,volt-e front és Sweetmami előrukkol-e valami történetével,úgy 13 évre visszanyúlva talán:)))))))))))))
Tehát akkor vitatkozzunk az irodalmi besoroláson vagy inkább alig várod a következő bejegyzést....???a blognaplóban ami személyes,nyílt és talán érdekes is,ezáltal nem nyers és egy-egy vicces téma azért mosolyt csal az arcodra.Mert nálunk gyakran megesik,hogy vicces dolog történik...
 

3 megjegyzés:

  1. Én szeretem a blodogat. :) Éppen azért, mert nem csak a cukorbetegségről szól, hanem azokról az emberekről, akiknek ezzel együtt kell élniük. Aki csak a cukorbetegségre kíváncsi, sztem keressen orvosi szakcikkeket. ;-)

    VálaszTörlés