2013. július 31., szerda

Mediterránság

Interfood:Tanácsot kértem egy megbízható helyről:Diet Abc dietetikusa.Ragyogó,nagyon korrekt és pontos választ kaptam.Mindenkinek ajánlom ezt a fajta lehetőséget.Ott és akkor kapsz választ amikor szükséged van rá.És itt köszönöm meg azoknak akik felkeresnek,rámírnak,hogy segítenének!!!Smile-köszönetem!!!Mert itt érzem ez egy közösség,egy a cél,az érdek és nincs olyan,hogy irígység,önzőzés és nagyzolás.Mindenki jól akar élni jót akar enni és jót akar a másiknak!!!Nem gondoltam,hogy így kell megtapasztalnom,de továbbra is kívánom,hogy maradjon ez így!

Interfood:a dietetikus ajánlotta az ő diétás konyhájukat.M meg szereti is,hát öröm ránézni az ételekre és a házhozszállítás is precíz,pontos,minden rendben vele!!!!!!!!!
 

Yoda is mediterrán koszton van...

Nyári tábor otthon..már készül a terv,jövő héttől szabadságon leszek.és szerintem a konyhafal színét is megálmodom addigra....Merthogy most nagyon sokat vagyunk a konyhában,kell a szép,harmónia..
Tervezek egy helyet ahol azokat a fotókat tesszük ki ahol jót ettünk,ahol ch-barátok voltak velünk..vagy cukorbetegséghez köthető élményünk lenne....kb így.Mert fotózni is jó,az emlékek meg nagyon jók,hogy jövőnk is szebb lehessen!Az emlékek táplálják a jövődet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése