2013. július 24., szerda

harmadik kontroll

Legyen elég annyi,hogy ez a kép elmondja mit miért teszek..és ami még a kép mögött van-ami nem látszik,de érzek és élek-ezért élek......azok a gyerekeim.Mindent és még azonfelül is értük!!!!!!
Rengeteg energiámat belefektetve rájuk áldozom szabadidőmet.Így tehát azt hiszem ami jár nekik azt meg kell kapniuk,a lehetőséghez képest a legjobbat.

Heim Pál Kórház.Sajnos voltunk bent párszor...Egyetlen alakalommal sem jöttünk haza nyugodt szívvel és kikezelve!!!!!!!!!!!!!Óriási pontatlanság,dátumelírások a papírokon,cím elírások....és akkor még nem tudom a diagnózisok mennyire pontosak!!!Nem kell szeressenek az orvosok,de az biztos,hogy gyerekintézménytől az ember elvár dolgokat....Csak egy minimumot,mert lévén nem magán kórház,de amikor az sincs meg?????

Pl fél 3 időpont a kontrollra és bő egy óra múlva szólítják a nevedet....És nem előszőr!!!!Akkor minek az időpont?Ki kerülhet be elénk?Mert felmerül a kérdés,miért kell átadnom a helyem egy ismerősnek,hisz ugyanolyan betegséggel vagyok itt mint ő?!

És ez még a kevesebb gond.11 kórházi nap egyetlen ágyneműben,mikor 40 fokok voltak.....Vagy ez sem probléma,csak nekem?

És amikor nem adnak tájékoztatást semmiről,kibocsájtanak úgy,hogy ....semmit nem tudsz.

A gép elé ültem.Éjjelem-nappalom nem volt-és sajnos picit a gyerekek rovására is-de!!!kaptam infókat,megkerestek emberek,ismeretlenül üzentek,kitartást kívántak,receptet ajánlottak,......és gyűjtöttem az infókat.....A netről.A netről tudok dolgokat a gyerekem insulinkezeléséhez.

Egy anya,aki laikus,mert honnan tudnám mi a jó és mi a nem jó???

Rengeteg oldalt kijelöltem amit még meg fogok nézni!!!!!!!!!

Rubint Réka újságokat kaptam,no nem azért,hogy fanatikus legyek hanem használjam arra amire szeretném.A képek azok amik ösztönöznek.Meglátok egy Réka által készített ételt és máris fordítom le M nyelvre mit ehet mi az amit szeret és oly guszták,hogy nyomban jegyzetelem.És meglepő,de Rékának elhiszem.Olyan alakja van...tudja mit beszél.Aranyosan főz a neten a gyerekeivel....
Nem leszek Réka fan,de vannak jó ötletei.

Nem nevezek néven senkit,de nagyon nem jövünk ki egymással.Ha nincs bizalom,akkor már eleve veszett ügy az egész.Nos ezért kerestem másik orvost és nem kórházon belül!
És volt aranyos segítő aki be is fog jelenteni bennünket egy aranyos team-nél...

Fontos,hogy legyen bizalom.Ez akár munkahely,akár család és akár barát.Ha nincs meg nem tud működni!!A környezetem heves érzelemkitörésnek nevezi sokszor amit "művelek",de tudom a gyerekemért megteszem.Ha én látom kárát akkor is....mert egy élet az ami most elkezdődött,egy új élet egy más élet...és kutya kötelességem megmutatni a fiamnak azt az utat ahogy elérhet majd dolgokat..és ha el akar érni valamit ki kell álljon magáért.

Elszomorító,hogy Magyarországon nem igazán számít az ha kedves vagy valakivel akkor azt is várják el...Sajnos kódok vannak,aki programozva társadalmilag magasabb szinten áll az nem képes egy alacsonyabb szintre lépni.És az egészségügy hasonlóképpen.Kiszolgáltatottnak nem jó lenni.

És a lényeg:új orvos team kell,aki az Eritriolt sem számolja szénhidrátként..

És vicces,hogy minden kontroll abból áll,hogy az összeállított kérdéssoromra válaszolnak és ennyi.Semmivel nem több.Ők nem adnak infót.Semmit.Nem ajánlanak web-oldalt,nem ajánlanak bevált receptet,hogy könnyebb legyen és nem tesznek azért többet,hogy nekünk jobb legyen.Egyetlen 7 oldalas szénhidrát táblázattal és egy zárójelentéssel a kezünkben jöttünk ki a kórházból.A diétetikus......azóta se hívtam fel...mert minek is?Ha lejár a munkaideje ő úgyis leteszi a telefont...

Csak az az üzenetem ezzel:Mindig van lehetőség felkutatni a jót a jobbat!!!Nem biztos,hogy a jó helyen vagyunk.Meg kell keressük azt a helyet mindig ahol érezzük a biztonságot és nyugalom van.Ez már fél gyógyulás!
Ha a lelked rendben van,te is rendben leszel!!!
Ha Te rendben vagy a gyerekeid is rendben lesznek!

És akárhogy is nézem minden dolog következik a másikból....

..én megyek és igyekszem a lelkem rendbe tenni...hogy
a gyerekem lelke is rendben legyen egykor:))

3 megjegyzés:

  1. Khm... Azt azért megsúgom, hogy Rékának nem az update kajától meg a mozgástól van olyan alakja, amilyen... Van ott egy kis extra is, ami nem feltétlen természetes anyag... Aláírom van 1-2 jó termékük, de amúgy mindennek megvan az olcsóbb változata... Csak keresni kell. :)

    VálaszTörlés
  2. Szólj, ha kell tipp ;)

    VálaszTörlés