2013. július 26., péntek

meglepi

Meglepi...
M összeírta a holnapi menüsort.Nem szóltam,de alakul valami,érzi..érte van..érzi teljesülhet a kérése,látnia kell mi van itthon,a hűtőben,hogy ne legyen irreverzibilis a menüsor és bizony együtt vásároltunk ami nagyon praktikus ebben a helyzetben!Már ott összeáll a fejben benne a mit és miből...a hétre...
Büszke vagyok rá,hogy erre képes.
Hogy tudjunk csavarogni-bár nagyon meleg lesz-rendeltem már az Interfoodtól ebédet szombatra is,az már a hűtőben!
Reggel a sikeresnek ítéltetett gofri lesz nagyi lekvárral,mert igazán az csak a gyümi ledarálva....így számolva a ch-ját is:)és persze az elmaradhatatlan zabkása...és pici almaszeletek.és a fahéjas-gyömbéres keverékem:)))

Tízórai kefír lehet-most engedélyezték neki a tej bevezetését-bár ezzel kapcsolatban lesznek kérdéseim kedves blog-olvasók!!(Diabetti és Fanni!!!)

Ebéd 50 ch és 10 ch gyümilé,100 %-os formátúmú...

Uzsira 15 ch alma
és egy nagyon fini sajtot vettünk a Pennyben éppen,pedig régebben ott valami finomat találni...újítanak,yuppéééé!

Vacsi..itt szalonnasütés lesz...te jó ég 40 fokban???Megoldom mert akkor az erkélyen lesz a vacsi,piknik-pikenik Maci Laci szerint-:)és tojás rántotta.Ez picit falusi turizmus,de legyen.....érezze a Havanna lakópark apraja nagyja nálunk pikenik van!!
Pótvacsi este 21:keksz

Szép estét mindenkinek!
Ui:
Gyerekeseknek holnapra!Mostani ötleteim egyike.:)És közben finom citromos limonádé,valami ötletes szívószállal???Igazán hűsítő!
 
 

7 megjegyzés:

  1. Tejről: http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej-es-inzulinvalasz.php és http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej.php. Tej? Ne!
    Gyümölcslé, 100 %. Megírnád, hogy a dobozán rajta van-e, hogy "koncentrátumból"?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utánanézek....a doki szerint lehet...Hogy is van ez???Megint egy újabb baki?

      Törlés
    2. Iszonyat gyorsan felviszi a tej a vércukrot, aztán iszonyat gyorsan leesik. Ergo pl. éhes lesz, nagyon hamar. Ha csak ezt nézem, már nem éri meg.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Azaz nem narancsból... Nem piszkálódok, segíteni szeretnék. Már 3 éve foglalkozom az élelmiszerekkel, sokmindent megtanultam. És tanulok, folyamatosan. A sűrítmény valami főzött-visszapárolt izé, amihez legtöbbször cukrot is adnak, meg aromát, ezt higítják vissza és árulják 100%-os gyümölcsléként.

      Törlés
  3. Akkor nem héj-kezelt narancs facsarva???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héj-kezelt is mehet facsarva, előtte jól megmosva. ;-)

      Törlés