2013. július 10., szerda

Étkezés


A jégsaláta és Yoda esete,mindkettő sali-rajongó jól járt ebben az esetben.................................
Egy tál zöldség...és máris tettél valamit azért,hogy jobb közérzeted legyen és emésztésed is rendben legyen,és fogd fel úgy:jót nasiztál,de ha még a végén egy 3-as kardozás is belefér...már jól jártál!:)
A csoki Balaton,de más kicsit,talán nem mézédes ,kesernyés,de úgy hívják:csoki,és szabad!!!Kiszámolva a legtutibb,mert nem fogsz a rabjává lenni és leutálni egy táblával.......:)
Gyurma süti??Tartós,0 ch-s és remek ajándék!Már 2 embert megleptünk vele,mosolygás lett a vége:hát nem megéri?!
Paint Ball festékpaca ketchup reggeli....így már mindegy volt a körítés,ütős reggelinek számított!A név kötelez...
Provanszi fűszer-szív a tányér jobb oldalán látható szív alakban-a fotógépem nem mai már,talán majd a Télapó....segíthet ezen a problémán...addig kommentelek a fotókhoz,míg nem optikai zoomos a gép:)Szóval ez a fűszer kis Huginál bejött:még a párizsis szendvicsét is fűszerezi...azaz változik a fényevő Hugica!!!
Ütős tízórai a Familis tálkában:))
Csak egy ketchup motívum
...csak a biztonság kedvéért ,felcímkézve:)Ennyi az adag!!!
Azért élni tudni kell:)

Nekem egy ilyen bejegyzés-persze tartalomtól függően 5-10-max 15 percembe telik!!!A képek a mappába időrendben,a szöveg a fejemben és máris íródik.Nem megeröltető és egész órákat sem vesz el életemből....

3 megjegyzés:

  1. Igazán élmény,de az is jó,hogy más is olvassa,ötletet merít,javasol,kommentel és mindigis ezt akartam...segíteni másokon,ötleteket megosztani és kreatívkodni!Ha lenne ilyen munkakör szívesen betölteném!!!Mert élvezem!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ilyen munkakör :) Via, (Farkas lívia), az urban-eve blog tulajdonosa, pl. hivatásos blogger. Imádom a blogját, onnan van a Fly Lady programom, nekem nagyon sokat segített a jobb időfelhasználásban :)

      Törlés