2013. július 30., kedd

szelektív hulladékgyűjtés

És igenis keményen cukorbetegekhez is köthető téma...Mikor M már felhalmozott egy-két vércukormérőhöz használt stixet....-felmerült bennem:ohohó,ez nem egyszerű szemét,és mikor a tűcsere megtörtént egyből tudtam ezt szelektíven kell tárolni,majd leadni.
A kórházban ilyen és hasonló tippet sajnos nem kaptunk,de erre szép lassan rájön az ember...

És mint az újságok,az elemek,a használt ruhák a ritka pet palack-mert alig iszunk ilyen italokat....mind külön tároljuk.

A ruhák mennek a Vöröskereszthez,a gyerekruhák a védőnénihez,a stixes üveg tartalma a gyógyszertárba,az elemek is gyűjtő helyre boltokba,a falon papír képkeretes kép van,a lányszobában papír kartondobozokban a játékok, M-nál papírdobozokból kreatív tv és ceruzatartó,és a kupakokkal jóóóóóóóóóóóóóó játszani.Itt megjegyzem Farkas Lívia életmódtanácsadó nevét,de én mint kreatív anya ritkán ollózom tőle..de lehet,mert ő is nagyon jó,ötletgazdag!

Tipp gyerekeseknek:nem igazán jellemző,hogy a gyerekeim kivigyék és ledobják a szemetet a ledobóba-panelben lakunk-de támadt egy ötletem:"Ki nézi meg Kuka Manót?A csíkos nacijában??"-

Na ez mosolyt csal az arcukra..és mindig továbbszövik a kis mesét...persze nekem se kell több:).."láttam hogy csúszdázott lefelé a csíkos nacijában...potty és leért a kis Kobold.."

Azt hiszem megnézem Kuka-Manót....:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése