2013. augusztus 8., csütörtök

fehér nap

Ma megvettem a fehér sajtot,erre megettük már a dinnyét....:)))

Kungfuka újabb meghívást kapott a világutazó...Svédország!!!!!!!!!!!!Még Izraelben van...

A holnapi fehér napon így szeretnék ébredni....a papír mögött is.Csak 5 fokkal legyen kevesebb!

Fehér napra,blogozás után:irány!

Várom az esőt!Még énekelek is:Ének az esőben lesz!

Itt a Havanna lakóparkban nem kapható áfonya,külsőbb vonzáskörzet kell,hypermarket???

Az irdatlan meleg azért ingerültté tesz mindenkit.m emésztésével adódtak gondok...egyelőre kompenzáljuk...Az értékek úgy-ahogy rendben...A kifelé mozdulás nem megy ebben a melegben...Ezért légkondis helyre vadászok...

Holnap fogászat nekem,a gyerekleknek majd hónap végén...Ez a fehér nap szerves része!

Ha esni fog végre gyertyázhatok már a tűz látványa jó lesz,relaxál picit,nagyon kimerült vagyok úgy érzem.Intenzív menet ez a napi 6x-i étkezés,beszerzés,nyári élmény a gyerekeknek és a 41 fok nem éppen kedvez nekem se.Jövő héten beiktatva 2 "randevú"is a barátnőkkel,ez már jó lesz!!

Fehér napon,fehér ruha!Bekészítve!

Só barlang a Lurdy házban.Szeretjük,nagyon jó élményünk van,így elmegyünk töltődni picit.A gyerekeknek ingyenes.nekem 1400 ft de levásárolható pl mi Norbi Update boltjában fogjuk!tervezett volt úgyis M nak a szörp és még pici apróság.

És a sulira készülvén már gondoplatban...14 én ügyeletes napon bemegyünk az igazgató Úrhoz,az iskolai konyhára..hűtőt keresünk stb.Lista kell a taneszközökhöz.Az edzővel ma beszéltem.Nagyon nagyon nagyon rendes és maximálisan érzem és tudom ott rendben lesz minden!S.G néni-nek egy nagy smile:

Szombatra csúszik a repülőtér kilátó megtekintése a fehér napunk már nagyon zsúfolt lesz.Paleo boltban fehér kókuszt veszünk,nagyon gazdaságos sok ételhez használom.És Eritrit-et...Fehér napon mi mást vennénk??
 
Szép és hűvös estét!
 

2 megjegyzés:

  1. Hétvégén a piacon a Havannán is szokott lenni áfonya :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen!Akkor piac lesz,áfonya kell és szerintem nem is lesz méregdrága,a plázás biztosan magasabb árfekvés!Köszönöm mégegyszer!!!

    VálaszTörlés