2013. augusztus 9., péntek

fehér napon

Fehér napra tervezett programok teljesítve.

A festés egyéb okokból: félbeszakadt...(fáj a fogam..lentebb írok erről)

Só ragasztás.Remekmű,nagyon kis édi alkotás!

Só barlang.1400 ft a felnőtt belépő a gyerekek 16 év alatt ingyen mehetnek!Az 1400 ft névértékét sok Lurdy házban található boltban levásárolhatod!Mi Norbinál vettünk pudingot,Túró Rudit,szörpöt,üdítőt....Így nagyon jó lehetőség ez,mindenképpen kellett készletfeltöltés.

Só-játék nagyon ötletes és jó!
Videó bentről
Na persze egy egészet kért,itt lehet amúgy ch-számolva és megnézve mit hogyan!!!
És a fehér ruhánkban a fehér fogászat látogatása.Ilyen a kilátás,de be kellett menni.ott már más látásmódom volt a székbe lapulva.
Meg kell menetni egy fogacskát.Antibiotikum bennem,és fájdalom csillapító...a hétvége remélem azért lemegy,hétfőn újra fehér nap ,fogászat!Igazán szerintem ha jól leszek fogas témát vetek fel,nagyon sarkalatos nálunk is ez a téma sok ötletem van!!!És még egy fontos dolog:Fogtündér járt nálunk tegnap este..Pet kihúzta a fogát.Nos én is ügyes voltam a fogorvosi székben,akkor ugye reggelre hozzám is eljön a FOGTÜNDÉR??!!!
Jó játék fehér napra-ha tervezel ilyet:tejjel rajzolj,fess gyertya fényénél előjön az írás.Másik citrom levével fess és vasald ki,ott a titkosírás!
 
Ma pótvacsi Norbi puding Abonett.Próbénak jó lesz.érdekes:normál vc értéknél hipózás érzése.M panaszkodik ebben a melegben.Az értékek jók,ch-t tartjuk,kilengés minimális,és mozgás is megvan azért.Holnap Repülőtér kilátó látogatás...-ha jól lesz a fogacskám...
 
Ui:Fehér napon fehér pizsi,aranyos ötlet,kipróbálható,textil filccel:
Szép és pihentető estét a már várvavárt esővel!!

4 megjegyzés:

  1. Egy kis súgás: Ha CBA/Tesco/Spar/Auchan felé jársz, a Norbis pudingot-rudit-kakaót-vajkrémet-vaníliáskrémtúrót olcsóbban megkapod, mint a Norbi boltba!! Ráadásul a CBA, Farmer puding UGYANAZ, mint a Norbis. Norbi koppantotta a pudingokat, úgyhogy nyugodtan veheted az olcsóbbat, ugyanaz. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Meg kell nézni, pl. a vajkrém (hozzátenném a sima, mezei vajkrém is nagyon jó)60-80 ft-tal olcsóbb a Sparban, mint a márka boltban. A többinél 20-30 ft-os eltérések lehetnek, de sok kicsi sokra megy! :) A kakaós tejet kóstoljátok meg, fini! :)

    VálaszTörlés
  4. Jegyzetelve...és nagy köszönet Fanny!

    VálaszTörlés