2013. augusztus 4., vasárnap

konyhafestés





 Most focimeccsen vannak,hát ezért ilyen köszönet smile és remélem a Honvéd győz,M őket szereti:)

DiabFanny finom receptje alapján gyártottam a festés mellett az ebédet és isteni lett!!!Köszönöm Fanny!
És a lakás játék egyik jópofa részlete...de akár Wc-papír guriga is jó hozzá és egy labda:)Hát így telt a nap......M nem éppen bírja a meleget,de ki bírja???És még napokig ez várható...Talán holnapra vizes napot kéne tervezni?Az Interfood szállítja a heti menüt,így programozhatunk,a héten lesz Kornspitz,teljes kiörlésű pitta,egy muffint sütök diab verzióban,a Kubu is finom -még van belőle,lesz abonett és be kell szerezzek akciós mandulatejet...Tervezek még valami töltött paradicsomot és szerintem tojáskrémet a reggelikhez,vacsikhoz.A Nagytétényi kastélyba is elmerészkedünk,minden hónap 3.szombatján ingyenes!És a piros napon-mert ezt is tervezzük Tűzoltó Múzeumba megyünk,ez minden nap ingyenes.A kék-sárga napon Ikea lesz,ésmégSvéd összetevők ehhez,országismeret stb.
Repülés napon,-9-én-Ferihegy 2. kilátó-ingyenes lesz!!!Közlekedési múzeum-minden hónap utolsó vasárnapja ingyenes.
A fehér napon sóbarlang lesz a Lurdy házban,itt a felnőtt fizet csak 1400 ft-ot.Nagyon-nagyon jó ott!Ha a gyerekek bemennek is jó,és akkor ingyen volt ez is.Fehér napon francia körmöt gyártunk Pettel:)
A repülés napon utazási irodába megyünk-mintha utaznánk...izgi-még soha nem voltunk ott...kinézünk egy utat:)Na persze csak prospektusért megyünk.Kungfuka világutazóról jöttek hírek,Jeruzsálemből---azti ez mázlista egy utazó!!!
Barlang nap lesz a Szemlőhegyiben,ezt a cafetéria rendszeren belül fizetem,így úgy veszem ajándék belépő,így nem kerül ez se pénzbe:)Idegenvezetéssel,úgy 40 perces program.Várjuk!És akkor a Kolosy térnél sétálunk...rég jártunk arra!
Kutya nap,itt tervezem a barátnőmmel a programot,van egy édi kutyájuk-Pörkölt-és vele a Dunapart..
Sőt mentőkutyát is megnéznék,erre még rákeresek a neten,valami alapítványnál...Petra imádná!
Tea nap is lenne,otthon tea mixeket innánk és elmennénk a Fény utcához,a tea házba.Ez pénzbe kerül,de erre akkor áldoznánk.
Mozi nap,a törpéket megnézzük.és itthon is mindenkinek dvd sorakozik melyiket nézi meg mikor öl az UV...
Zöld nap,ezen a napon szelektív levisszük a hulladékot,elmegyünk a piknik helyünkre és ott játszunk.Bizony évek óta piknik helyünk van,szeretjük és sok a mókus...ott eszünk a dobozunkból..
Zöld napon veszünk egy virágot,gondozzuk-Zöldikét:)-és zöld körömlakk lesz a lányoknak.Zöld napon zöld pólóban,szín napokon a ruha is számít!!!!!!!!!!!!
Egyelőre ennyi jutott eszembe.Ez a szabi idejére....és még a társasjáték is...rajta vagyok az ügyön,csak össze kell állítani!
 
Mindenkinek mozgalmas,programokkal teli napot kívánok!
Az étkezés tekintetében,visszük mindenhová magunkkal,mindhárman.Így problémamentes lesz minden.Hűtőtáskánk nagyon bevált-ALDI-csak ajánlani tudom!
 
Szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Dzsízász, honnan van ennyi energiád? ;) :) Szorítok, hogy minden jól sikerüljön! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez semmiség....A blogon nyomon követhető lesz egy-egy mozzanat,ja a gyerekeim vevők erre,programszervező,lebonyolító én vagyok,ötletelő az mind3an,mivel kupaktanács is van nálunk egyszer-egyszer ötletekkel,kinek mi tetszett a napban,mi nem tetszett a napban-és a programteszt a gyerekeim bőrén..Rendszerint sikeresek:)

    VálaszTörlés