2013. augusztus 18., vasárnap

Polipvirsli

Áfonya pipa
fahéj pipa,szegfűszeg pipa,gyömbér pipa,zab pipa ,kókusz pipa,menta pipa...kell ennél jobb reggeli?

Ebéd,az 5 ch rántással nem lett éppen sűrű,de pont jó lett.A polipvirslik mellé Kungfu is odafészkelte magát..A pohárban 20 ch-nyi gyümölcslé van,100%-os .
aztán közben a Sólyom gép is megérkezik:
jaj nagyon jó volt online nézni:)és az erkélyről is lekaptam:

és még a szobafal is elkészült(tavalyi projekt vége)
 
Aztán jött az este M hipóval indul neki az esti focinak....egy sport szelet és indulunk,ténylegesen a 35 perc foci 1 sport szeletnyi energiát kíván.Tehát a suliban a Sport szlete napi téma lesz,mindennapos tesi órák..-vagy még nem tudom,mert ugye annyira kiokítopttak a kórházban,hogy halvány fogalmam sincs,de van 2 hetem,ráfekszem a netre.tanácsért,ötletért és szeptemberig menni fog!
 
P simán görkorizik már,nélkülem,ügyesen.4x volt a lábán a kori.Megjegyzem de 10 órakor szóltam neki ,hogy tízórai erre ő"még a reggelimet eszem!!!"-szóval a görkori jobban megy mint az evés!
 
Holnap vendégünk lesz,Milánói makaróni lesz .
 
És stix vásárlás,mert bizony a 6 doboznyi nem tart ki amit közgyógyon adnak,venni kell teljes áron,közel 3000 ft.De M sportol,egy nap minimum 4-5-6x mér vércukrot.Reggel és este mindenképp,a párhuzamos méréshez még 2 és a sportoláshoz legalább 2!Tehát 6/nap!Ez őrület,de mitől legyek nyugodt?Ha rendben van a gyerek,tehát mérni kell,akkor veszek stixet a mérőbe.
És,köszönet a mai beszélgetésért,küldöm annak aki megérdemli ma:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése