2013. augusztus 22., csütörtök

Minden jó ,ha a vége jó

Alapjában véve ezért is lettem óvónő..a mesék miatt,a gyerek-én miatt és még minden olyan egyszerűen megy ebben az életkorban,spontán és talán még természetességgel.
És igen:minden mese jó,ha a vége jó!

Miért is írom ezt a bejegyzést???
Mert befizettem m-t iskolai ebédre.Egyelőre túl simán 50%-ot fizettem,de nem tudom a dietás étel nem lesz kb 3x-2x annyi???Itt még futom a köröket,mert a GESZ -en keresztül igénylehetünk iskolai menüt diétásra lebontva..
Igazán nekem sem kell több,felkerestem az iskolában főzőket és kiderült egy-két apróság.
A Medirest cég megszűnt.Nyáron még rendeltem tőlük...és egyszer csak nem volt már házhozszállítás és a netről is üres lap nézett vissza rám.Szóval Medirest helyett Eurest a cég.
Nagyon-nagyon készséges hölgy az,aki összefogja a diétás étkeztetést a kerületben,akikre ők főznek.
Mindent megkérdeztem..nem Norbi féle alapanyagokkal főznek,de diétásan.Így nem lesz az ár sem egekbe szálló és igen -igen tszteltem kérdéseimmel..és azt hiszem rendben lehet ez a M-nak.
Hasonló ételeket eszik majd mint a társai,de cukormentesen!!És névreszólóan,rá nézve az adagokat.

Ha éppen fél órával előbb kell ennie is megoldva látszik a dolog....

Van bennem izgalom...

Beszéltem a büfés nénivel az iskolában,nagyon mosolygós,kedves hölgy.Megértette a kérésemet,hogy M-t is kiszolgálja,de csakis azokból amit felsoroltam neki:)
És igen M fog büfézni,mert ott veheti meg a hipózáshoz a szőlőcukrokat és a sport szeletet az edzésekhez....:)

És még érdekesség:a holnapi ebéd akár nyelvtörő is lehetne:"Csípős,chilis,pácolt csirkecomb filé zabpehyhes panírban,vajon párolt zöldségmix":))))

A mai ebéd:"Tagilatelle indiai currys mártásban csirkehússal"

De amikor kórházban voltunk még ez vicces volt mikor megkérdeztem M-t mi legyen az ebéd?
M:"Kókuszos csirkeleves thai -módra"..nálunk ez már csak így megy.

A suliban megpróbáljuk az eurest céggel 1 hónapot,ha nem megy az Interfood lesz,de itt támogatás sincs,mert magánúton lenne!!!!

Még zárójeletés és egyéb GESZ-akciók lebonyolítása vár rám és jöhet a sima iskolakezdés..
Beszélni az osztállyal,az osztályfőnökkel....és a hűtőtáskás megoldást láttuk helyesnek a tízórainak és az uzsinak,üdítőnek,víznek.
A pótlások esetlegességére felkészülve 2 dl-es 100%-os üdítőket veszek és az osztályfőnökkel eltetetem....hátha éppen nem ízlett az ebéd...de a ch meg kell!És ugyanígy a keksz,a szőlőcukor és a Sport szelet.Kell,hogy legyen tartalék ott is.
Az életmentő 40%-os szurit még beszereznék a suliba is egyet....28-án kontroll,már írom a kérdéseimet.(Szoktak szeretni:)))))))))

Eddigi tapasztalataink a KONDOR BÉLA ÁLTALÁNOS ISKOLA-val kapcsolatosan POZITÍV.Készségesek,és támogattak arról,hogy minden rendben lesz!!!
Most fagyizni megyünk,meghívásra!!!!
M a diétás fagyiját hűtve viszi!Beszámoló:este...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése