2013. augusztus 4., vasárnap

Zöld nap

Éléskamránkba pár zöld-ség,minél zöldebb annál jobb,a szomszéd kertje is zöldebb,mint tudjuk:)

Az erkélyre tervezem a napi dolgokat,mikor már nem süt úgy a nap.....

Hm,egy ilyen kilépő....ez csak álmodozás..

Megemlékezek a zöld napon a Tamási-Szakály között lévő kis vár romról..szerettem gyerekkoromban nézni az autóból...még mindig nagyon jó érzésekkel tölt el....ez a gyerekkorom meghatározó emlékképe.....

Rákeresek erre a neten...zöld..

Ez csak aranyos,de annyira zöld szerintem....Kell is a családdal a szabadba menni!!Na nem a gyilkos uv-ba,mindenki figyeljen!!!

Zöld körömlakkozunk mi csajok....a zöld ruhák kikészítve..

Virágot veszünk..Zöldikét.Már kell egy-egy zöld oxigén termelő a lakásba!!!!A mű virágaimat meg lezuhanyozom....az is van...de szeretem azt is...olyan Sweetmamis:)))

Tervezem az erkélyre a kert-mozit....nagyon hangulatos ám ott dvd-zni.....

Piknik helyünk elég meleg lenne ma...így az erkélyre tervezem a napi zöld programokat..

Elvisszük a szelektív hulladékot a közeli gyűjtőhelyre..és a gyógyszertárba a véres-hulladékot,ampullákat,stix-csíkokat stb..

Zöld ruha....Petke egyik fellépésén is zöld ruhát varrtak,kis Tücskök..nagyon édesek!Jobbról a 2. az én kis Tücsköm..

És egy kép...a zöld napon.Nagyon.
 
Legyen szép napod és este beszámoló a zöld napról,csak ajánlani tudom....holnap kék-sárga nap,mert Ikea....Ha van ötleted:várom!!!Svédország és kék-sárga tekintetben.
 
Az anyagi ráfordítás a zöld napon ami többlettel jár:zöldike virág megvásárlása,a zöld tea beszerzése-deez alap nálunk,volt itthon,és a zöld körömlakk sem mai volt már a készletben:)Zöldség vásárlás és az ebédhez borsó vétel.M mást eszik:Interfoodtól mexikói zöldséges rizzsel.
Hordozható dvd lejátszónk van az erkélyre vihető és a zöld láva lámpa is már kellék volt nálunk,még egyszer zsebpénzből vett dolog,tehát luxus kategória a Havanna lakóparkban.
 
Este zöldebb leszek már...
 
Ha teheted vidd el a szemetet a szelektívbe ma és ha teheted menj a Zöldbe,zöld teával,a zöldebb életedért!
 
Sweetmami
Yoda is ma zöldebben látja a világot,mint valaha...reggel rámijesztett..mozdulatlanul feküdt....lábai fent,azt hittem itt a vég....de ma a ketrec alá teszek jégakut,legyen már tényleg komfortos jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó napja....légkondis:)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése